Petrecere Craciun

Petreceri CraciunHai sa ne bucuram impreuna de sarbatorile de iarna !

Daca anul acesta te-ai hotarat sa fi gazda petrecerii de Craciun, Lumea Distractiei impreuna cu Mos Craciun vin in ajutorul tau.
Lasa in grija noastra cel mai important aspect: distractia celor mici !
Alaturi de Mos Craciun, iti punem la dipozitie: reni, elfi, ingerasi, craciunite, spiridusi si multe alte personaje indragite de catre cei mici.

Ajutoarele lui Mos Craciun, vor intretine atmosfera prin multe jocuri, concursuri, dans, baloane modelabile, face painting si multe alte activitati care cu siguranta le vor capta atentia.

Trimite-ne detaliile petrecerii tale de Craciun si iti vom oferi cea mai buna solutie, la un tarif avantajos.


Mos Craciun la gradinita

Petreceri copiiCu toate ca este batran, Mos Craciun ajunge ca in fiecare an si la gradinita ta, asa ca pregateste-i o poezie frumoasa Mosului iar el te va rasplati cu multe cadouri.

Alaturi de Mos Craciun, la petrecere vor participa si renii, elfii, craciunitele si spiridusii, cu totii plini de energie, buna dispozitie si daruri pentru copiii cuminti.

Mos Craciun "goes corporate"

Petreceri copiiUn bun prilej pentru cei mici, dar si pentru cei mari, de a-l intalni pe Mos Craciun, sunt petrecerile corporate la care Mosul cu siguranta isi face timp sa ajunga.

Mos Craciun, vine si anul acesta alaturi de ajutoarele sale: elfi, reni, craciunite, spiridusi, la copiii cuminti, tocmai din Laponia cu sacul incarcat cu cadouri, dulciuri si jucarii.

Oferta petreceri copii

"Multumim pentru participarea la aniversarea fiicei noastre! Va vom recomanda cu siguranta si altor parinti!"
Dipl.Fil.Cristina V.

"Buna ziua. Felicitari pentru pregatirea personalului si credeti-ma ca am vazut multe variante, chiar a fost cea mai buna si bine pregatita din tot ce a trecut pe la noi si tot ce am vazut la alte petreceri."
Coordonar Gradinita, Mihaela M.

Despre alte petreceri »