Ursitoare botez

Ursitoare botez sunt zâne alese care au darul de a hotărî destinul omului încă de la naștere. Petrecerea de botez este un moment special, fiind primul eveniment important din viața pruncului, de aceea Lumea Distracției pune mare preț pe calitatea spectacolului de Ursitoare pentru botez.

ursitoare botezUrsitoare a Înțelepciunii

Fiind cea mai mare dintre surate, Ursitoare a Înțelepciunii, este prima care ajunge la petrecerea de botez.

Odată ajunsă la petrecerea de Ursitoare botez, Ursitoare a Înțelepciunii văzând câtă lume s-a adunat, își strigă îndată surorile zâne Ursitoare și împreună ursesc soarta pruncului, îndemnându-l numai la lucruri bune.

"Să fii sclipitor la minte!
Să te descurci în cuvinte."

ursitoare botez Ursitoare a Norocului

Încă din vremuri îndepărtate, cele trei Ursitoare botez împleteau oricărui nou născut firul vieții și al destinului. Fiecare Ursitoare îi dăruia pruncului harul ei cel mai de preț și înzestra pruncul cu nenumărate însușiri.

Pentru că de Ursitoare depindea soarta pruncului, îl însoțeau de-a lungul vieții ca adevărați îngeri păzitori.

Norocul are o importanță semnificativă în viața fiecăruia, dar nu ar putea conduce către succes, fără contribuția celorlalte două Ursitoare.
ursitoareUrsitoare a Belșugului

Fiind ce mai mică dintre Ursitoare, ea completează tabloul magic al botezului alături de celelalte două Ursitoare botez.

Ursitoare a Belșugului, îi presară botezatului drumul vieții cu praf de stele, călăuzindu-l astfel spre o viață îmbelșugată și de bucurii încununată.

Cele trei Ursitoare botez prezente la petrecere, vor înzestra pruncul cu cele mai alese daruri.
Ursitoare a Belșugului îi va ursi tot ce-și poate dori un om vreodată pe această lume.
ursitoare botezVrăjitoarea

În clipa în care cele trei Ursitoare botez tocmai își sfârșeau urările, Vrăjitoarea apăru val vârtej, numai foc și pară de supărare dorind să se răzbune pentru că nu a fost poftită și ea la petrecerea de botez.
Fără ca măcar să arunce o privire cuiva, rosti cu glas tunător:

„Pe mine nu m-ați chemat?
Ce? Credeați că ați scăpat?“

ursitoareÎngerașul

Îngerașul poate completa orice petrecere de Ursitoare botez.
Pentru a oferi o notă de eleganță petrecerii, Îngerașul îi va întâmpina pe invitați și îi va conduce la locurile rezervate lor.

Oferta petreceri copii

"Multumim pentru participarea la aniversarea fiicei noastre! Va vom recomanda cu siguranta si altor parinti!"
Dipl.Fil.Cristina V.

"Buna ziua. Felicitari pentru pregatirea personalului si credeti-ma ca am vazut multe variante, chiar a fost cea mai buna si bine pregatita din tot ce a trecut pe la noi si tot ce am vazut la alte petreceri."
Coordonar Gradinita, Mihaela M.

Despre alte petreceri »