Petreceri copii

Cu joaca, nu e de joacă!

Petreceri copiiPetreceri pentru copii între 1 şi 3 ani. Jocurile trebuie să fie interesante pentru ca micuţii să nu se plictisească. Întotdeauna trebuie găsit un echilibru, în aşa fel încât jocurile să nu fie prea scurte, dar nici prea solicitante. Jocuri care să îi înveţe ceva, nu doar să le consume energia. Este perioada în care cei mici empatizează foarte uşor cu personajele de poveşti, ei fiind uşor de impresionat în postura de spectatori.

Animatori petreceri copii : Mickey şi Minnie Mouse, Albă ca Zăpada, Cenuşăreasa, Scooby Doo sunt cunoscuţi şi îndrăgiţi de cei mici, ei fiind o soluţie pentru bucuria lor.


Animatori petreceri copii

Petreceri copiiMult îndrăgitele personaje, Mickey şi Minnie Mouse, vin cu multă veselie şi bună dispoziţie la petrecerea copilului tău, pentru a transforma petrecerea într-o adevărată distracţie.

Alături de cele două personaje, orice petrecere pentru copii va fi plină de jocuri, muzică, dans, concursuri specifice vârstei lor, de la jocuri interactive şi de dezvoltare a imaginaţiei, pâna la face painting şi modelare de baloane.

În funcţie de numărul copiilor prezenţi la petrecere şi de media lor de vârstă, animatorii de petreceri pentru copii vor avea accesoriile potrivite pentru jocuri.


Jocuri – petrecere copii

Pentru copii, jocul este o activitate extrem de serioasă şi de importantă. Prin joc, un copil îşi construieşte lumea pe care o apropie, o analizează şi încearcă să o înţeleagă. Copilul învaţă, îşi antrenează creativitatea şi depune efortul unei activităţi de muncă.
Jocurile trebuie atent alese în funcţie de vârsta copiilor participanţi la petrecere.
Pentru copiii între 1 şi 3 ani, Lumea Distracţiei propune urmatoarele jocuri:

Petreceri copiiPictura cu degetele

Este unul din cele mai potrivite modalităţi de a familiariza copilul cu o mulţime de culori. Lăsaţi-l să îşi pună amprentele cu ce culori își dorește şi veți observa cât de fericit va fi. Pentru acest joc, recomandăm un număr maxim de 5 copii, care să fie supravegheaţi de un animator de petreceri pentru copii.
Petreceri copiiJocul cuvintelor

Copilul este încurajat să găsească cât mai multe cuvinte care să înceapă cu aceeaşi literă. O altă variantă este să găsească cuvinte care încep cu aceeaşi silabă şi desigur putem inventa alte criterii. Ne putem folosi de premii simbolice pe care le acordăm copilului când identifică un anumit număr de cuvinte. Cu siguranță interesul îi va fi stârnit.
Petreceri copiiClase de obiecte

Acest joc are ca scop dezvoltarea imaginaţiei şi vocabularului celor mici.
Se desemnează o categorie de obiecte: fructe, legume, oraşe, animale, flori, etc iar copilul trebuie să găsească cât mai multe obiecte aparţinând clasei respective.


Baloane petreceri copii

Petreceri copii Baloanele colorate sunt un "must have" al tuturor petrecerilor. Dacă organizezi petreceri pentru copii, ai nevoie de cele mai colorate baloane.

Baloanele cu heliu sunt atracția fiecărei petreceri pentru copii, ele fiind preferatele tuturor, de la mic la mare. Fie că este o aniversare, o zi onomastică, botez sau o altă zi specială, baloanele cu heliu se vor portivi perfect în orice decor.

Baloanele, atât cele umflate cu aer, cât și cele umflate cu heliu pot avea forme si mărimi diferite. Începând de la baloanele clasice cu formă ovală, până la inimioare, flori și bineînțeles cele inscripționate, toate acestea sunt potrivite pentru orice petrecere pentru copii.

Puteți opta între baloanele din latex și cele din folie.


Face painting

Petreceri copii Fiecare copil prezent la petrecere poate fi pictat în personajul preferat. Aici creativitatea şi imaginaţia celor mici este transpusă în pictură de către animatorii de petreceri pentru copii.

Pentru face painting, Lumea Distracţiei foloseşte produse profesionale, pe bază de apă, inodore, fără conservanţi chimici şi sunt testate dermatologic.

Modele de face painting : tigru, pisicuţe, spiderman, prinţese, batman, fluturaşi, piraţi, acestea sunt modelele printre cele mai îndrăgite de cei mici.


Modelare de baloane

Petreceri copii Baloanele modelabile, alături de face painting şi jocurile specifice vârstei lor, sunt unul dintre punctele de atracţie ale fiecărei petreceri pentru copii.

Modelarea de baloane poate fi distractivă pentru oricine. Animatorii de petreceri pentru copii, echipaţi cu baloane modelabile pot creea adevărate opere de artă: flori, săbii, teacă, inimioare, căţei, tigri, coifuri, aripi de fluturaşi, baghete magice şi multe alte modele.

Indiferent de personajul ales care va veni la petrecere: clovni, prinţese, piraţi, super eroi sau personaje din desenele animate, toţi vor modela din baloane formele preferate ale copiilor.

Oferta petreceri copii

"Multumim pentru participarea la aniversarea fiicei noastre! Va vom recomanda cu siguranta si altor parinti!"
Dipl.Fil.Cristina V.

"Buna ziua. Felicitari pentru pregatirea personalului si credeti-ma ca am vazut multe variante, chiar a fost cea mai buna si bine pregatita din tot ce a trecut pe la noi si tot ce am vazut la alte petreceri."
Coordonar Gradinita, Mihaela M.

Despre alte petreceri »