Petreceri copii

Cu joaca, nu e de joacă!

Petreceri copiiPetreceri copii +4 ani. Atât pentru copiii mai mici, cât şi pentru cei de peste 4 ani, jocurile trebuie să fie interesante astfel încât cei mici să nu se plictisească. Îndotdeauna trebuie găsit un echilibru, în aşa fel încât jocurile desfășurate la petreceri pentru copii să nu fie prea scurte, dar nici prea solicitante. Jocuri care să îi înveţe ceva, nu doar să le consume energia.
Este perioada în care empatizează foarte uşor cu personajele de poveşti, fiind uşor de impresionat în postura de spectator.
Animatori petreceri copii : Mickey şi Minnie Mouse, Albă ca Zăpada, Cenuşăreasa, Scooby Doo sunt cunoscuţi si indrăgiţi de cei mici, ei fiind o soluţie pentru bucuria lor.


Animatori petreceri copii

Petreceri copiiClovnii Colorici pot participa la orice petrecere pentru copii şi vor aduce zâmbetul pe buzele tututor invitaţilor.

Nasul cel roșu şi zgomotos, ochelarii gigantici şi încălţămintea colorată şi mare, le oferă clovnilor originalitate şi un aspect haios.

Animatorii pentru petreceri copii, au mereu la îndemână accesoriile potrivite pentru toate grupele de vârstă.


Jocuri la petreceri pentru copii

Desen pe baloaneDesen pe baloane

Animatorii de petreceri pentru copii, le oferă celor mici câte un balon și o cariocă iar împreună desenează pe balon un sentiment diferit: balonul vesel, balonul supărat, balonul uimit, balonul caraghios, etc


Petreceri copiiJoc interactiv 5 in 1

Acest set cuprinde 5 jocuri minunate într-unul singur, de care copiii nu se pot plictisi: Swingball, Shuttleball, Tailball, Volei, Flying Disc.

Caracteristicile jocului 5 în 1 pentru petreceri copii:
ușor de asamblat
se ajustează pe înălțime
rachete foarte ușoare
accesorii special concepute ce permit dezvoltarea de aptitudini sportive ale copiilor


Cursa cangurilorCursa cangurilor

Copii vor fi împărțiți în două echipe. Fiecare echipă va avea câte o minge, care va fi ținută între genunchi. La semnalul animatorului de petreceri pentru copii, primul copil din fiecare echipă va pleca, imitând săritura cangurului, pe un traseu stabilit în prealabil. Apoi se întoarce prin alergare ușoară și predă mingea următorului coechipier. Jocul va fi executat de fiecare copil din echipă, câștigând echipa care termină prima jocul.


Muzica petreceri copii

Muzica petreceri copii Nu uitați de muzică!
Copiii adoră să cânte și să danseze, indiferent de vârstă.

Având o varietate de CD-uri cu muzică pentru copii, care este într-o continuă creștere, cu siguranță copiii prezenți la petrecere vor dansa pe muzica preferată auzită la radio și tv. Muzica de petreceri pentru copii, este adecvată atât momentelor de dans si distracție, cât și jocurilor precum: scaunele muzicale, limbo si statuile muzicale.


Baloane petreceri copii

Baloane petreceri copii Baloanele colorate sunt un "must have" al tuturor petrecerilor. Dacă organizezi petreceri pentru copii, ai nevoie de cele mai colorate baloane.

Baloanele cu heliu sunt atracția fiecărei petreceri pentru copii, ele fiind preferatele tuturor, de la mic la mare. Fie că este o aniversare, o zi onomastică, botez sau o altă zi specială, baloanele cu heliu se vor portivi perfect în orice decor.

Baloanele, atât cele umflate cu aer, cât și cele umflate cu heliu pot avea forme si mărimi diferite. Începând de la baloanele clasice cu formă ovală, până la inimioare, flori și bineînțeles cele inscripționate, toate acestea sunt potrivite pentru orice petrecere pentru copii.

Puteți opta între baloanele din latex și cele din folie.


Face painting

Face painting Fiecare copil prezent la petrecere poate fi pictat în personajul preferat. Aici creativitatea şi imaginaţia celor mici este transpusă în pictură de către animatorii de petreceri pentru copii.

Pentru face painting, Lumea Distracţiei foloseşte produse profesionale, pe bază de apă, inodore, fără conservanţi chimici şi sunt testate dermatologic.

Modele de face painting : tigru, pisicuţe, spiderman, prinţese, batman, fluturaşi, piraţi, acestea sunt modelele printre cele mai îndrăgite de cei mici.


Modelare de baloane

Petreceri copii Baloanele modelabile, alături de face painting şi jocurile specifice vârstei lor, sunt unul dintre punctele de atracţie ale fiecărei petreceri pentru copii.

Modelarea de baloane poate fi distractivă pentru oricine. Animatorii de petreceri pentru copii, echipaţi cu baloane modelabile pot creea adevărate opere de artă: flori, săbii, teacă, inimioare, căţei, tigri, coifuri, aripi de fluturaşi, baghete magice şi multe alte modele.

Indiferent de personajul ales care va veni la petrecere: clovni, prinţese, piraţi, super eroi sau personaje din desenele animate, toţi vor modela din baloane formele preferate ale copiilor.

Oferta petreceri copii

"Multumim pentru participarea la aniversarea fiicei noastre! Va vom recomanda cu siguranta si altor parinti!"
Dipl.Fil.Cristina V.

"Buna ziua. Felicitari pentru pregatirea personalului si credeti-ma ca am vazut multe variante, chiar a fost cea mai buna si bine pregatita din tot ce a trecut pe la noi si tot ce am vazut la alte petreceri."
Coordonar Gradinita, Mihaela M.

Despre alte petreceri »